Donaldson konferanse i Tsjekkia

Donaldson gjennomførte en konferanse for de nordiske samt tysktalende land i den tsjekkiske byen Karlovy Vary (Karlstadt).  Aarrangementet  fant sted 19. og 20.mars.

Vi avsluttet konferansen med et besøk på Donaldson sin fabrikk i Klasterec.  Dette er Europas mest moderne fabrikk for produksjon av luftfilter.  Her fikk vi innsyn i hvordan man produserer filterelement for bl.a.  Atlas Copco, Caterpillar, Hitachi samt det frie ettermarkedet som vårt selskap representerer.

Donaldson er verdens største filterprodusent.  Konsernet satser nå knallhardt på å bli den ledende produsent av filter på Engine Aftermarket. Dp Filterteknikk AS er stolt over å være Donaldson sin representant i Norge på dette markedet.

Donaldson Nordic Distributor Seminar

04. april, 2014