Julen 2016

Da er det noen få dager igjen til jul og 2016 er snart historie. Et år som dessverre har vært preget av krig og en tragisk humanitær situasjon i Syria. Brexit og et sirkus av en valgkamp i USA har også dominert nyhetsbilde.  Her hjemme er det skiløpere og ulovlig bruk av astma- og leppemedisin som får de store overskrifter. Da er det godt å ha håndballjentene.
Virkningen av en lav oljepris preger også nyhetsbildet. Mange fartøy i opplag, rederier som sliter og dessverre altfor mange personer her vest som er uten jobb er en realitet. En oljesmurt økonomi har fått noe rusk i maskineriet.  Kanskje dette også på sikt kan være positivt, at vi blir nødt til å tenke i nye baner og komme oss ut av den komfortsonen som vi har lullet oss inn i.
Apropos rusk i maskineriet; det er nettopp det som er Dp Filterteknikk sin oppgave, å forhindre forurenset olje og luft å trenge inn i system. Ut i fra responsen i markedet hos gamle og nye kunder, føler vi at vi lykkes med vårt arbeid.  Gjennom vårt DP Filterystem (DPFS) når vi våre kunder på en ny og bedre måte.  Kundene kan søke filterinformasjon, ha oversikt over maskinpark, bestille filtrene online og ikke minst er vi tilgjenglige 24 t i døgnet. Det er spesielt mot våre forhandlere over hele landet vi ser at DPFT har blitt en suksess. Systemet er i stadig utvikling og i 2017 vil vi få inn nye og spennende funksjoner.
Vi er stolt over i 2016 å ha fornyet vår avtale med Torghatten-konsernet. Det er krevende og spennende å følge opp nærmere 100 fartøy som daglig trenger filter.  Sperre Industrier  er en annen kunde vi har et veldig godt samarbeid med. I løpet av de siste årene har vi sammen med våre leverandører, Donaldson Filtration og Mann+ Hummel,  fått branded flere Sperre produkt. Til slutt vil vi nevne vår kunde TCR Norway som betjener mye av bakkeutstyret på de største flyplassene i landet. Sammen med Hifi Filtration har vi inngått en avtale som gjør vårt selskap til landets største leverandør av filter til denne type utstyr.
Vi er norsk representant for Donaldson Filtration og  Mann+Hummel. I tillegg ble vi nå i høst den offisielle  representant for Hifi Filtration, Europas største filtervarehus. Med disse leverandørene i ryggen, vårt DP Filtersystem og ikke minst alle våre kunder, mener vi å stå veldig sterkt rustet når vi nå går inn i 2017.
Årets julegave har vi valgt å gi til Team Rynkeby, et prosjekt der kvinner og menn sykler til Paris for å samle inn penger til Barnekreftforeningen.
Da vil vi få ønske våre kunder, leverandører og alle dere andre som leser dette en flott julehelg og alt godt i 2017.

Hilsen
Dp Filterteknikk AS

20. desember, 2016