Vinterkampanje med 25 % på alle våre startboostere!!

Vinterkampanje med 25 % på alle våre startboostere!!

Sliter du med å få start i kulden?
Vi har kvalitets startboostere i alle strørrelser fra anerkjente leverandører!

Schumacher startboostere
Vi er stolte over å forhandle Schumacher startboostere, som gjennom mange år som markedsleder i USA, har bevist sin styrke gang på gang.
Boosterene leveres i 3 størrelser og den største er beregnet for å starte tunge dieselmotorer opp til ca. 600HK. Med litt hjelp fra startbatteriet i kjøretøyet vil boosteren lett kunne starte enda større maskiner.

Prøv en Schumacher startbooster, og du vil aldri mer sette din lit til noe annet.
Vi setter alltid kvalitet høyest, og vet at en startbooster MÅ fungere når du har bruk for den!

 

 

 

 

 

Schumacher PBI1812       Schumacher PBI2212       Schumacher PBI4424


Noco lithium startboostere

Noco lithium startboostere er virkelig neste generasjon av startboostere og er kanskje det aller beste valget av startboostere for hjemmebrukere som vil ha noe som fungerer!

Liten og nette, men kraftige boostere for å starte bilen, lastebilen, båten og motorsykkelen, samt andre motorer. Alle boosterne er med sikkerhetsteknologi for gnistsikre forbindelser og feilkoblingsbeskyttelse, noe som gjør det trygt og enkelt å bruke for selv den mest uerfarne bruker.

Men de er mer enn bare en bil startbooster. Det er en multi-funksjons batteri booster for å lade USB-enheter eller 12-volts apparater. En lader raskt opp USB-enheter, som for eksempel en iPhone, iPad eller Apple Watch, samt GoPro-kameraer, og bluetooth høyttalere og hodetelefoner.

Lithium startboostere lider null skadelige effekter hvis de ikke blir ladet. Faktisk kan den holde på mesteparten av sin effekt i inntil ett år, og håndterer over 1000 oppladinger.

PS! Vi har selv prøvd ut den mellomste varianten (GB40), og den startet uten problemer en Iveco Daily 3,0 L Diesel uten batteri i bilen!

 

 

 

 

 

NOCO GB20                      NOCO GB40                      NOCO GB70

Finn startboosteren som passer til ditt bruk her: http://dpgruppen.no/batterikategori/startboostere/

 

03. januar, 2017