Brennstoffilter

Dagens motorer er bygget på strenge spesifikasjoner og finere toleranser. Drivstoffsystemer, pumper og dyser krever renere drivstoff for å oppnå bedre forbrenning og lavere utslipp. Det er derfor de siste fremskritt innen filter media kan utgjøre forskjellen mellom motoreffekt og motorproblemer.

Våre drivstoffiltre leverer rent, filtrert drivstoff som hindrer pumpe- og injektorslitasje.

Vi har en komplett linje av spin-on og innsatsfilter. Finn ditt filter her.

Forfilter
Dette er filter med stor kapasitet plassert på sugesiden av matepumpen. Disse er grovere filter som også fjerner vann fra systemet før det kommer til pumpen. Finn ditt filter her.

Hovedfilter
Filtrene er designet for å tåle høyere trykk enn forfilteret. Filteret  monteres på trykksiden av matepumpen. Det gir høy effektiv filtrering som er nødvendig for å fjerne de minste partiklene. systemer. Finn ditt filter her.

Drivstoffilter / vann separatorer
Våre drivstoffilter / vann separatorer fjerner forurensninger og separerer vann fra drivstoffet. Vann i brennstoffet er den vanliigste årsak til havari på commonrail injektorer.
Donaldson Twist & Drain er meget effektiv metode å drenere vann ut av filtrene. Finn ditt filter her.

Synteq for brennstoffiltrering

Synteq er en teknologi med flere lag av filtermedia. Teknologien er utviklet spesielt for å fjerne vann og forurensing fra brennstoffet. Finn ditt filter her.

 Oversikt over kataloger og brosjyrer for brennstoffilter

 

service-tips