NYHET! Dp Filtersystem

kart (1)Dp Filtersystem er et nettverk av filterforhandlere i hele Norge. Sentrallager og administrasjon ligger på Frakkagjerd i Førresfjorden,1 mil øst for Haugesund. Vi har også lager i Oslo.

Dp Filtersystem er en av Norges ledende leverandører av filter og filterprodukter til skip, industri og maskinentreprenører.

Dp Filtersystem skreddersyr løsninger som passer like godt for store industribedrifter som for en lokal entreprenør.Vår forretningsidé bygger på effektiv distribusjon, korrekt informasjon og et bredt sortiment.

Forhandlersamarbeidet gir oss stordriftsfordeler og vi får tilgang til de beste løsningene som i dag finnes innenfor logistikk og informasjon i vår bransje.

Med gode IT-løsninger og god markedskontakt vil Dp Filtersystem knytte enda tettere samarbeid mellom forhandlerne og deres kunder. På den måten kan forhandlerne fremstå som de mest profesjonelle samarbeidspartnere for kundene der de holder til. Selvfølgelig skal fortsatt ingen slå oss på produktbredde, konkurransedyktige priser og faglig kompetanse.

Kvalitet i alle ledd

Dp Filtersystem leverer filter fra anerkjente produsenter for å sikre produkt av høy kvalitet. Vårt markedstilpasset lager samt våre forhandlere har høy leveringsevne og hurtig levering.

Tilpasser kundens behov 

Med 3.000 ulike filtervarianter på lager, 900.000 registrerte kryssreferanser og egen utarbeidet maskinkatalog, kan vi levere filter til det meste av utstyr som finnes på det norske marked.

Sjekk ut dpfiltersystem.no