Om oss

DP Filterteknikk AS – Din leverandør av filter

Dp Filterteknikk holder til på Frakkagjerd i Førresfjorden, 1 mil øst for Haugesund. Her ligger vårt sentrallager, administrasjon og DP Butikken.

Firmaet har 13 ansatte.

DP Filterteknikk AS er sertifisert etter NS-EN ISO 9001:2015 for kvalitet. Vi er også kvalifisert leverandør i både Achilles JQS (ID29622) og TransQ (ID203557).

Kvalitet i alle ledd – Dp Filterteknikk er autorisert norsk distributør av Donaldson Filtration og Mann & Hummel industrifilter.

Dp Filterteknikk leverer filter fra anerkjente produsenter for å sikre produkt av høy kvalitet. Vårt markedstilpasset lager har høy leveringsevne og hurtig levering.

Tilpasser kundens behov – DP Filterteknikk er et av landets største selskap innen leveranse av filter til skip, industri og maskinentreprenører.

Med 3.000 ulike filtervarianter på lager, 900.000 registrerte kryssreferanser og egen utarbeidet maskinkatalog, kan vi levere filter til det meste av utstyr som finnes på det norske marked.

DP filtersystem logoDp Filtersystem er et nettverk av filterforhandlere i hele Norge. Sentrallager og administrasjon ligger på Frakkagjerd i Førresfjorden,1 mil øst for Haugesund. Vi har også lager i Oslo.


Butikk mini2
Dp Butikken med salg av filter, batterier, start/dynamo, arbeidslys , olje og diverse rekvisita.