Mann Filter

MANN_HUMMELDp Filterteknikk AS er stolt over å være Mann + Hummel sin representant på den tyngre siden i Norge.
Mann & Hummel er en av verdens største filterleverandører.  Mann & Hummel er original leverandør til en rekke kjente OEM merker.
Mann & Hummel er tysk kvalitet på sitt beste.

 

Mann har et omfattende produktspekter. Med innovative luft, olje og drivstoffiltre, tilbyr de et komplett spekter av filtre for alle gjeldende motortyper og maskiner.

Oljefilter
Mer og mer ytelse, mindre og mindre forbruk for å møte de høye kravene som stilles til moderne motorer. Maskinprodusentene krever absolutt den beste ytelsen fra motorens komponenter.

Oljekretsløpet er sentralt her, bare ren motorolje kan sikre optimal motorytelse. Hvis den sirkulerende oljen ikke er permanent frigjort for urenheter og forbrenningsrester, er beskyttelsen mot slitasje ikke lenger garantert. I verste fall kan dette skade motoren.

 

Brennstoffilter
Moderne, avansert innsprøytningssystemer stiller høye krav til kvalitet og renhet på drivstoff. Drivstoffiltre sikrer at smuss, partikler og eventuelt vann som finnes i drivstoffet ikke skader motoren.

Drivstoffilter er også tilpasset de høye kravene avanserte innsprøytningssystemer har, samt de spesifikke egenskapene til alternative drivstoff, for eksempel biodiesel.

 

Luftfilter
For å oppnå optimal ytelse, krever forbrenningsmotorer at inntaksluften er ren. Hvis det kommer forurensninger via luften, slik som sot eller støv inn i forbrenningskammeret, kan det oppstå korrosjon på sylinderhoder som forårsaker tidlig slitasje i motoren. Funksjonen av elektroniske deler som ligger mellom innløps- og forbrenningskammeret kan også bli betydelig svekket.